9
12
8
11
10
7
13
6
4
5
3
15
16
17
18
19
2
1

  KARAVAKI AGIA ANNA,
  Μοναδική διαμονή...
  Το οικόπεδο, το οποίο περικλείει όλα τα studios - διαμερίσματα στην παραλία της Αγίας Άννας, που είναι ικανά να φιλοξενήσουν μια  οικογένεια και τα οποία είναι κτισμένα με τις τελευταίες προδιαγραφές, περιέχει πλήθος οπωροφόρων δένδρων, ελιές, πεύκα με κουκουναριές και πολλές τριανταφυλλιές, που το μεθυστικό άρωμά τους ευωδιάζει σε όλη την έκταση, ενώ ταυτόχρονα έχεις την θέα του απέραντου γαλάζιου που σε ηρεμεί και σε χαλαρώνει.

Και τα τέσσερα αυτά ενοικιαζόμενα δωμάτια-studios περιέχουν κουζίνα, ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση , air-condition, ξεχωριστό μπάνιο, ευρύχωρες ντουλάπες, wi-fi internet ,  και είναι εξοπλισμένα πλήρως, καθώς επίσης παρέχουν οικιακά σκεύη, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του επισκέπτη. Τα studios ενοικιάζονται  και με μηνιαίο μίσθωμα.
Ταυτόχρονα στα καταλύματα παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες από γενικό ιατρό (κυρίως τα σαββατοκύριακα).
 
FACILITIES
Το "Karavaki" διαθέτει στους κοινόχρηστους χώρους ή στα δωμάτια:
Parking Τηλεόραση Κλιματισμός Πρόσβαση στο Διαδίκτυο Κήπος Κουζίνα Μπάνιο Στεγνωτήρας μαλλιών Ψυγείο Θέα


Βόρεια Εύβοια, Εξορμήσεις
Από τα πιο εντυπωσιακά και γνωστά μοναστήρια της περιοχής είναι η Μονή Οσίου Δαβίδ, κτίσμα του 14ου αιώνα, που βρίσκεται ανάμεσα στις δασωμένες πλαγιές των βουνών Καβαλάρη και Ξηρό, κοντά στο χωριό Δρυμώνα. Υπάρχει διασταύρωση για τη Μονή κοντά στις Ροβιές.
 

Λίμνη Ευβοίας, Εξορμήσεις
Η λυτρωτική δύναμη του νερού και η δροσερή ανάσα του βουνού σμίγουν με χίλιους δυο τρόπους στα βαθύσκιωτα μονοπάτια της Βόρειας Εύβοιας. Βουνό ή θάλασσα; Στεριά ή νησί; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιο στοιχείο υπερτερεί....
osmrtnice smrtovnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški osmrtnice grude smrtovnice bihac smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac