9
12
8
11
10
7
13
6
4
5
3
15
16
17
18
19
2
1

KARAVAKI AGIA ANNA,
Welcome...
   
  Αν θέλετε να απολαύσετε μαγευτικές διακοπές στην παραλία της Αγίας Άννας Ευβοίας, και να χαρείτε την φανταστική ανατολή ή τη ρομαντική δύση του ηλίου, καθώς και το ζεστό ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια - studios "Karavaki Agia Anna" είναι ο ιδανικός τόπος χαλάρωσης για όλες τις ηλικίες, αφού προσφέρονται είτε για οικογενειακές αποδράσεις, είτε για ένα ζευγάρι, είτε για μια παρέα φίλων.

Πρόκειται για πέντε  διαφορετικά δίχωρα ενοικιαζόμενα δωμάτια -studios, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι κτισμένα ανά δύο, πάνω- κάτω, σε δύο  αυτοτελείς διόροφες  οικοδομές. Ο κάθε ένας απο αυτούς τους χώρους αποτελεί ξεχωριστό διαμέρισμα με κρεβάτια ,ο οποίος είναι ικανός να φιλοξενήσει  μια ολοκλήρη οικογένεια. Οι άνετοι,λειτουργικοί και φιλόξενοι αυτοί χώροι είναι πλήρως εξοπλισμένοι με όλες τις ανέσεις και ειναι δυνατόν να εξυπηρετήσουν και να ικανοποιήσουν απόλυτα  τον  επισκέπτη.
  Ολα τα δωμάτια βρίσκονται μέσα σε οικόπεδο μερικών στρεμμάτων, μπροστά στο πεντακάθαρο κύμα του Αιγαίου πελάγους.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια - studios "Karavaki Agia Anna" μπορούν να αποτελέσουν την αφετηρία των επισκεπτών για πολλά σημεία ενδιαφέροντος, όπως το λαογραφικό μουσείο στο χωριό της Αγίας Αννας και την έκθεση απολιθωμένου δάσους στην Κερασιά. Το βραβευμένο κατάλυμα "Karavaki Agia Anna" απο το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας ( 2017) αποτελεί την εγγύηση για ονειρεμένες διακοπές....

Όσο για τις δραστηριότητες και τη διασκέδαση σε κοντινή περιοχή, σημειώνουμε ότι υπάρχει παιδότοπος, εστιατόρια με ποικίλα τοπικά εδέσματα καθώς και πληθώρα ουζερι με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και clubs και καφετεριες.
Ταυτόχρονα, στην παραλία της Αγίας Αννας υπάρχει ιππικός όμιλος που προσφέρει την δυνατότητα ιππασίας.
osmrtnice smrtovnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški osmrtnice grude smrtovnice bihac smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac